Wij kunnen er geen chocolade van maken….

Wij kunnen er geen chocolade van maken….

Woensdag 5 april jl. werd er in de commissievergadering Ruimte gesproken over de Pilot die het college van burgemeester en wethouders wil toestaan om een luxe chocoladewinkel toe te laten in het Designer Outlet Centrum.

Waarom is dit het college van B&W en wethouder Dirk Franssen (LVR) dit waard?  Dit ondanks een negatief ambtelijk advies, tegen geldende raadskaders in, zonder de gemeenteraad in positie te brengen en daardoor een groot aantal ondernemers (en ondernemersverenigingen) en raadsleden tegen zich in het harnas te jagen?

Lees hieronder het artikel dat Dagblad de Limburger aan de vergadering wijdde en bekijk de woordvoering van ons raadslid Niek Geraedts.

 

artikel Dagblad de Limburger d.d. 7 april 2023