Lid worden

Home / Lid worden

  Persoonsgegevens

  Vul hieronder je persoonlijke gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  De door jouw aan ons verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt en niet aan derden verstrekt.

  Waarom lid worden?

  Wil jij politiek actief worden of op de hoogte blijven van de laatste politieke ontwikkelingen in Roermond? Dan is Demokraten Swalmen de partij voor jou! Voor maar € 25,00 per jaar ben je al lid. De eerste twaalf maanden hoef je zelfs geen contributie te betalen.

  Wij zijn een informele vereniging waarin jij de ruimte krijgt om mee te praten over politieke aangelegenheden binnen de gemeente Roermond. Je ontvangt als eerste de relevante informatie vanuit de gemeente.

  Als je lid wordt ben je uitgenodigd voor onze algemene ledenvergaderingen waarin de fractie je bijpraat over de actuele stand van zaken binnen de gemeente Roermond. Ook heb je de mogelijkheid om fractievergaderingen te bezoeken en kun je dus actief meedenken en praten.

  Zo blijf je op de hoogte en kun jij je politiek ontplooien. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe leden die ambities hebben om (in de toekomst) zitting te nemen in de gemeenteraad of een raadscommissie.

  Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek alvorens je lid wordt? Geen probleem! Neem dan contact met ons op.