Lid worden

Home / Lid worden

  Persoonsgegevens

  Vul hieronder je persoonlijke gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  De door jouw aan ons verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt en niet aan derden verstrekt.

  Waarom lid worden?

  Wil jij politiek actief worden of op de hoogte blijven van de laatste politieke ontwikkelingen in Roermond? Dan is Demokraten Swalmen de partij voor jou! Voor maar € 30,00 per jaar ben je al lid. De eerste twaalf maanden hoef je zelfs geen contributie te betalen.

  Wij zijn een informele vereniging waarin jij de ruimte krijgt om mee te praten over politieke aangelegenheden binnen de gemeente Roermond. Je bent én blijft op de hoogte van relevante informatie vanuit de gemeente.

  Als lid ben je welkom om bij te praten met onze fractie over de actuele stand van zaken binnen de gemeente Roermond en zo kun je dus actief mee-denken en doen! Ook organiseren wij ledenbijeenkomsten, dit bijvoorbeeld rondom een actueel onderwerp, een gezellige ledenborrel of een gezamenlijk werkbezoek. Daarnaast wordt je regelmatig op de hoogte gebracht over lopende onderwerpen via een ledennieuwsbrief.

  Zo blijf je op de hoogte binnen een leuke partij en kun jij je politiek ontplooien. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die ambities hebben om (in de toekomst) zitting te nemen in de gemeenteraad of een raadscommissie.

  Wil je eerst een persoonlijk gesprek voordat je lid wordt? Heel graag! Neem dan contact met ons op.