Werkbezoek aan opvang Oekraïense vluchtelingen

Werkbezoek aan opvang Oekraïense vluchtelingen

Op zaterdagmorgen 21 januari jl. waren Jos Tobben, Niek Geraedts, Angela Sanders- Meuter en Bert Ramakers op werkbezoek bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Hotel Asselt op de Oudebaan in Swalmen.

De zeer betrokken opvangmedewerkers van ZorgpuntConnect en KL-IK hebben ons een kijkje gegeven in hun werkwijze, de structuur van de opvang en tot slot een korte rondleiding gegeven.

Wij zijn zeer onder de indruk van de professionele wijze waarop dit gebeurt en vinden het ook mooi om te horen dat de Swalmer gemeenschap op alle manieren de Oekraïense vluchtelingen probeert te helpen en welkom heet.

Wij werden zeer hartelijk ontvangen met koffie en vlaai.

Verkeerssituatie Oudebaan

Daarnaast zijn wij tevreden dat het college van B&W heeft toegezegd om, op ons verzoek na door ons ontvangen signalen, de verkeerssituatie rondom Hotel Asselt te gaan monitoren en te meten. Dit omdat met name hard rijdend verkeer gevaarlijk is voor de spelende Oekraïense kinderen rondom de opvanglocatie.

Verkeerssituatie Oudebaan.