Steun voor sportverenigingen?

Steun voor sportverenigingen?

Naar aanleiding van de beantwoording door het college van burgemeester en wethouders op door Demokraten Swalmen gestelde schriftelijke vragen op 2 december jl. schreef Dagblad de Limburger onderstaande artikel.

Ook binnen onze gemeente lopen sportverenigingen tegen de hoge energieprijzen aan, wij maken ons dan ook zorgen over het voortbestaan van onze sportverenigingen. Daarom hebben wij dit signaal afgegeven aan het college van B&W en daarnaast vragen gesteld over 𝘰𝘧 en 𝘩𝘰𝘦 het college onze sportverenigingen met daadkracht gaat ondersteunen. Ook waren wij nieuwsgierig naar de manier waarop het college hen gaat helpen bij het verduurzamen van accommodaties.

Antwoorden
Het college geeft in hun beantwoording aan dat het hun ambitie is om sportverenigingen te gaan ondersteunen. Echter, hoe dit precies vorm gaat krijgen is nog afwachten. Wij blijven dit zeker nauwgezet volgen!
Artikel Dagblad de Limburger d.d. 9 januari 2023