Uitdagingen voor de horeca nog niet voorbij

Uitdagingen voor de horeca nog niet voorbij

Demokraten Swalmen heeft op 24 augustus jl. schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W en de antwoorden daarvan zijn ook bij Dagblad de Limburger opgevallen. Het college van B&W geeft eigenlijk aan dat omdat de coronamaatregelen voor nu verleden tijd zijn steun voor onze lokale horeca niet meer van toepassing is.

Bij navraag kreeg ook de redacteur van Dagblad de Limburg van onze plaatselijke horeca te horen dat hun uitdagingen nog niet voorbij zijn en dat ondersteuning van de gemeente nodig blijft.

Maatwerk is het devies. Onze ondernemers weten prima wat zij nodig hebben en laat het college hun daarin met daadkracht helpen door op dit onderwerp juist de verbinding te zoeken en daadkracht te tonen.

Wij zullen onze inzet voor de plaatselijke horeca ondanks het standpunt van het college niet loslaten, wordt vervolgd.

Dagblad de Limburger d.d. 4 oktober 2022