Demokraten Swalmen zegt: MaasParc Asselt Nee!

Demokraten Swalmen zegt: MaasParc Asselt Nee!

In de commissievergadering Ruimte van woensdag 10 april jl. heeft onze fractievoorzitter Jos Tobben namens Demokraten Swalmen duidelijk stelling ingenomen: MaasParc Asselt Nee!

Aankondiging motie 

Wij zijn tegen een St. Tropez achtige jachthaven in Asselt. Wij gaan in de raadsvergadering van donderdag 25 april a.s. dan ook het college van burgemeester en wethouder, door middel van een motie, oproepen om alles op alles te zetten om de ontwikkeling van een nieuwe jachthaven nu en in de toekomst te voorkomen.

Als het de gemeenteraad het waard is om € 10 miljoen vrij te maken voor de ontwikkeling van het Centrumkwartier in de binnenstad van Roermond (lees: de realisatie van een Stadspark) dan is de gemeenteraad het ook verschuldigd aan de inwoners van Asselt om serieus de mogelijkheden te bekijken en indien nodig financiële middelen vrij te maken om een ontwikkeling van een nieuwe jachthaven in Asselt te voorkomen

Meer lezen of terugkijken?

Meer informatie over het behandelde agendapunt (7) rondom MaasParc Asselt is hier te vinden, via de link is ook de commissiebehandeling integraal terug te bekijken.

Bekijk hieronder de woordvoering van Demokraten Swalmen.