Actueel December 2018

Regelmatig krijgen wij vragen van bewoners en/of verenigingen over bepaalde situaties of problemen. In de rubriek ‘Actueel’ op deze website wordt maandelijks weergegeven welke vragen we hebben gekregen en hoe dit is ontvangen (en afgehandeld) bij de gemeente. Deze maand: 

  1. Paul Hendriks, rust in vrede.
  2. Beleaf Zjwame 2018
  3. Motie Initiatievenloket afgehandeld

1. Paul Hendriks, rust in Vrede.

Bedroefd hebben wij kennisgenomen van het bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Paul Hendriks op maandag 10 december jl. is overleden. Paul was nauw begaan met de ontwikkelingen binnen Asselt, Boukoul en Swalmen en al vele jaren een zeer trouwe bezoeker van onze vergaderingen. Zijn aanwezigheid zal dan ook worden gemist binnen onze vereniging. Onze condoleances gaan uit naar zijn zoon Olaf en zijn familie.

Namens het bestuur en leden van Demokraten Swalmen.

2. Belaef Zjwame 2018.

Demokraten Swalmen op “Belaef Zjwame 2018”. Neet allein in verkiezingsperiodes, veur zin der altied veur de miense van Zjwaame!

3. Motie Initiatievenloket afgehandeld.

Het heeft even geduurd. de door Demokraten Swalmen ingediende motie Burgerinitiatievenloket is in 2018 eindelijk uitgevoerd. na uitvoerige tests is er een (digitaal) initiatievenloket gerealiseerd. Burgerinitiatievenloket

undefined