Actueel Maart 2018

Regelmatig krijgen wij vragen van bewoners en/of verenigingen over bepaalde situaties of problemen. In de rubriek ‘Actueel’ op deze website wordt maandelijks weergegeven welke vragen we hebben gekregen en hoe dit is ontvangen (en afgehandeld) bij de gemeente.

Deze maand:

  1. inrichtingsplan Prinses Julianastraat
  2. Verkiezingskanon 2014.
  3. Top 5 Demokraten Swalmen 2018
  4. Regenboogzebrapad Roermond
  5. L1 interview 22 Maart 2018 met Ger Julicher

1. Inrichtingsplan Prinses Julianastraat

De gemeente Roermond luistert naar haar inwoners, om dien reden worden de bewoners van de Julianastraat te swalmenuitgenodigd te komen luisteren en kijken naar de aangepaste herinrichtingsplannen van hun straat, zie onderstaande uitnodiging.

Aan de bewoners en ondernemers van de Prinses Julianastraat te Swalmen
Roermond, 7 maart 2018
Uitnodiging aangepast inrichtingsplan Prinses Julianastraat op 14 maart 2018

Geachte mevrouw, heer,
In opdracht van de gemeente heeft adviesbureau Geonius twee nieuwe inrichtingsplannen opgesteld voor de Prinses Julianastraat.
In deze nieuwe inrichtingsplannen zijn uw opmerkingen op het oude inrichtingsplan van 28 november 2017 verwerkt.
Bespreking Hierbij nodigen wij u uit voor een bespreking van de twee inrichtingsplannen waarbij u kunt aangeven welke van de twee uw voorkeur heeft.
De bespreking vindt plaats op woensdag 14 maart in Eetcafé en Zalenlocatie ‘De Mert’, Markt 1 te Swalmen en duurt van 19.00 tot 20.30 uur.
Meer informatie Meer informatie over het project kunt u lezen op de website van de Gemeente Roermond via http://www.roermond.nl/go-swalmen.
U kunt ook contact opnemen over het project en deze brief met de heer R. Rosenboom van de afdeling Voorbereiding en Realisatie,
bereikbaar via telefoonnummer (0475) 35 92 61.

Met vriendelijke groet, afdeling Publiekszaken Publieksvoorlichting

2. Verkiezingskanon 2014.

Doet Frans het dit keer weer zo goed? Demokraten Swalmen hoopt van wel! elke stem is nodig! Vorige keer een Topper.
Laat je stem horen en ga stemmen.

3. de Top 5 van Demokraten Swalmen 2018

4. Regenboogzebrapad Roermond

14 Juli 2017 heeft Angela Sanders namens Demokraten Swalmen de motie “Regenboogzebrapad” ingediend. Deze werd welhaast unaniem (op 4 stemmen na) aangenomen. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het zebrapad er gekomen. Is het niet fantastisch? Er is nu eindelijk ook in Roermond een teken van welkom aan de LHBTI-gemeenschap.