Victor Mostart

Rol: fractievolger.

Victor (1969) is in de vorige raadsperiode namens Demokraten Swalmen bijna drie jaar actief geweest als commissielid binnen de commissie Bestuur en Middelen. Hij is getogen in Roermond en woont in Asselt, zodoende weet hij als geen ander dat er in onze gemeente veel mooie wijken en kernen aanwezig zijn. In deze raadsperiode staat hij de fractie bij als fractievolger.

Als afgestudeerd jurist is hij inmiddels werkzaam in verschillende functies; Museummanager bij een tweetal Limburgse musea, Commercieel Manager bij een artist impressions bureau en ook beheert hij zijn eigen vakantieverblijf. Samen met zijn vrouw Vera en twee kinderen (Lieve en Victor) is hij daarnaast erg actief in het Asseltse verenigingsleven, onder andere bij de Aartjes.

Naast het luisteren naar jaren ’80 muziek heeft Victor een van zijn grootste passies, de geschiedenis van de Noormannen in Limburg, tot leven gebracht. Hij is namelijk producent van het Noormannenschouwspel ’t Pact van Asselt dat in 2015 voor het eerst opgevoerd is naast het Rozenkerkje.

Contactgegevens:

E-mail: victor.mostart@demokratenswalmen.nl