Niek Geraedts

Commissielid

Rol: lid van de raadscommissie Ruimte.

Politiek actief: sinds 2014 als fractiesecretaris (tot 2018) en vanaf 2018 als commissielid.

Niek kan zich goed vinden in de uitgangspunten van onze partij en houdt van een pragmatische insteek; ‘’dit is nodig binnen de lokale politiek’’.

Een belangrijk speerpunt voor Niek is dat de gemeente (en de ambtelijke) organisatie menselijk en laagdrempelig is. Daarnaast moet de gemeente duidelijk en op een begrijpelijke wijze communiceren naar haar inwoners en andere stakeholders en zowel digitaal als fysiek goed bereikbaar zijn.

Na zijn opleiding People and Business Management is Niek het P&O vak ingerold. Na gewerkt te hebben als medewerker P&O bij een gemeente en P&O-adviseur bij een sociaal ontwikkelbedrijf gaat hij per 1 februari aan de slag als Manager P&O binnen diezelfde branche. Vanuit zijn werkervaring weet hij dan ook dat het belangrijk is dat ook mensen met een arbeidsbeperking of een rugzakje ‘’aan de bak komen’’.

In de weekenden volgt hij de verrichtingen van PSV en Max Verstappen of is hij met vrienden of familie op een terras te vinden. Soms is hij in Asselt te vinden ter ondersteuning van de PR/communicatie van het Noormannenschouwspel ’t Pact van Asselt en het Museum Asselt.

Contactgegevens:

E-mail: niek.geraedts@demokratenswalmen.nl