Niek Geraedts

Raadslid

Rol: raadslid, plv. fractievoorzitter, lid van de auditcommissie, voorzitter van de werkgeverscommissie griffie en actief binnen de raadscommissie Ruimte.

Politiek actief: sinds 2014 als fractiesecretaris (tot 2018), vanaf 2018 als commissielid en vanaf 2022 als raadslid.

Niek (1991) kan zich goed vinden in de uitgangspunten van onze partij en houdt van een pragmatische insteek; ‘’dit is nodig binnen de lokale politiek’’.

Een belangrijk speerpunt voor Niek is dat de gemeente (en de ambtelijke) organisatie menselijk en laagdrempelig is. Daarnaast moet de gemeente duidelijk en op een begrijpelijke wijze communiceren naar haar inwoners en andere stakeholders en zowel digitaal als fysiek goed bereikbaar zijn.

Na zijn opleiding People and Business Management is hij het P&O vak ingerold. Na gewerkt te hebben als medewerker P&O bij een Limburgse gemeente en P&O-adviseur bij een sociaal werkbedrijf is hij aan de slag gegaan als Manager P&O binnen diezelfde branche. Vanuit zijn werkervaring weet hij dan ook dat het belangrijk is dat ook mensen met een arbeidsbeperking of een rugzakje ‘’aan de bak komen’’.

In de weekenden volgt hij de verrichtingen van PSV en Max Verstappen of is hij met vrienden of familie op een terras te vinden. Soms is hij in Asselt te vinden ter ondersteuning van de PR/communicatie van het Noormannenschouwspel ’t Pact van Asselt en het Museum Asselt.

Contactgegevens:

E-mail: niek.geraedts@demokratenswalmen.nl