Leroy Theuniszen

Rol: fractievolger.

Leroy is onze penningmeester, fractievolger en was en daarnaast campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en 2022. Ook is hij drie jaren commissielid binnen de commissie Burgers en Samenleving geweest. Hij is van mening dat er voldoende aandacht is (geweest) van de politiek voor de Roermondse binnenstad en dat nu onze wijken en kernen aan de beurt zijn.

Hij is werkzaam als fiscaal jurist bij een internationaal accountants en- belastingadviseurskantoor, dit na zijn gevolgde studie Fiscaal Recht. Na een omzwerving naar de randstad woont hij inmiddels weer in Swalmen, samen met zijn vriendin Tessa. Naast zijn lidmaatschap bij Demokraten Swalmen is Leroy ook lid van de Milieu- en Heemkunde Vereniging Swalmen, de Stichting Natuurmonumenten en actief als vrijwilliger bij Museum Asselt.

Verder luistert hij graag naar muziek, volgt hij de verrichtingen van Max Verstappen en Feyenoord fanatiek op de voet en is hij een echte vasteloavindjsgek. Ook is hij in zijn vrije tijd regelmatig op het terras of in de kroeg te vinden.

Contactgegevens:

E-mail: leroy.theuniszen@demokratenswalmen.nl