3. Angela Sanders-Meuter

Angela (1957) gaat opnieuw voor een raadszetel tijdens de aankomende verkiezingen. Vanaf maart 2014 is ze raadslid voor Demokraten Swalmen en tevens lid van de interne rekenkamercommissie. Ze is woonachtig oppe Boekoel.

Graag wil ze opnieuw kandidaat zijn omdat ze de rotsvaste overtuiging heeft dat er meer vrouwen in de raad nodig zijn! Dit om een goed evenwicht te krijgen, de helft van de mensen is immers vrouw. Iedereen zou volksvertegenwoordiger moeten kunnen worden aldus Angela. Een inclusieve raad is haar wens. Ze is er daarnaast van overtuigd dat je het verschil kunt maken door er echt te ’’zijn’’ voor je medemens.

Ze heeft een opleiding gevolgd op pedagogisch gebied en is opgeleid tot A- verpleegkundige en ze heeft een ruime werkervaring binnen het bankwezen, het onderwijs en de zorg. Inmiddels is ze raadslid, maar nog belangrijker partner van haar man Jos, moeder van 3 volwassen dochters en oma van 2 kleinkinderen.

In haar vrije tijd doet ze graag aan wol wikkelen en zingt ze met het zangtrio ‘’MAM’’. Angela staat midden in de gemeenschap, dit blijkt wel uit haar overige activiteiten: vrijwilliger bij ‘de Laeskamer’ in Swalmen, lid van de Kerngroep Leefbaarheid Boukoul, coördinator van de BuurtWhatsApp Boukoul, bestuurslid van de Stichting Swalmen-Marktedwitz en lid van de werkgroep publieksinformatie ’Dementievriendelijk’ Roermond.