11. Jeroen Jaspar

Jeroen (1979) vindt het belangrijk dat Demokraten Swalmen de stem van de Swalmer gemeenschap vertegenwoordigt in de gemeenteraad van Roermond. Ook moet de leefbaarheid in onze wijken en kernen behouden blijven en waar kan worden verbeterd. Daarom staat hij opnieuw op de kandidatenlijst. De afgelopen vier jaren was hij actief binnen onze fractie als fractiesecretaris.

Na opleidingen op het gebied van Werktuigbouwkunde en Control System Technology is hij inmiddels een aantal jaren werkzaam bij een internationaal telecommunicatiebedrijf, dit als Senior Performance Manager. Ook is hij zelfstandig ondernemer op het gebied van websitebeheer.

Hij is getrouwd met zijn vrouw Jolanda en samen hebben zij twee kinderen. Jeroen houdt van Formule 1, films en series kijken, wandelen, fietsen, bordspellen en is een “speciaal bier” liefhebber. Ook is hij (actief) lid van Stichting Swalmen Marktredwitz (secretaris), Jong Nederland Swalmen (beheer van de ledenadministratie) en Swalmer Zwem- & Poloclub Eszet.